Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Reünie rondom frietkraam

Geplaatst op: 25 augustus 2022

(Ingezonden) Beste vrijwilligers, sponsors en supporters van de patatkraam,

Op 3 maart zijn wij begonnen met patat bakken en op 10 augustus zijn we er mee gestopt. Tussendoor is er geen dag geweest dat er geen patat is gebakken en waren er dus altijd maaltijden beschikbaar voor de vele vluchtelingen die langskwamen. Meer dan 100.000 maaltijden hebben wij kunnen geven aan hen die uit hun land moesten vluchten. Dit hadden wij niet kunnen volhouden zonder de meer dan 200 vrijwilligers, en al die vele sponsoren en alle mensen die ons gesupport hebben.

Daarom willen wij graag een reünie houden om het af te sluiten, terug te kijken op deze indrukwekkende ervaring, en elkaar weer eens te ontmoeten. Daarom willen wij de vrijwilligers, de sponsoren en ook alle mensen die zich er betrokken bij hebben gevoeld van harte uitnodigen op zaterdag 1 oktober aan de Jutestraat 12. Inloop vanaf 15:00, we hebben een hapje en een drankje en natuurlijk zorgen we ook voor wat patat en bijhorende snacks. We verwachten rond 19:00 af te sluiten.

We vragen of iedereen die komt een kleine financiële bijdrage wil doen, er zal een pot staan op locatie. Hiervan zullen we de reünie bekostigen, we willen hiervoor natuurlijk geen sponsorgeld gebruiken want dat is daar niet voor bedoeld.

Zou je je willen aanmelden via deze link? Dan hebben wij een indicatie van het aantal personen dat er komt. We hopen jullie te treffen!

Familie Brouwer

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500