Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gemeente geeft tips over verduurzamen van woning

Geplaatst op: 26 augustus 2022

Steeds meer inwoners vragen zich af hoe ze de energiekosten in de hand kunnen houden. Dat kan door het huis te verduurzamen. Wat de mogelijkheden en kosten zijn, komt aan de orde op een gratis online informatieavond op woensdag 7 september van 20 tot 21 uur.

De energieprijzen zijn enorm gestegen. Hoe houden we de kosten betaalbaar? Dat is voor veel inwoners een belangrijke vraag. Zeker nu het stookseizoen er weer aankomt. In een verduurzaamde woning is het voordelig, energiezuinig en comfortabel wonen. Daarom is het huis verduurzamen een heel goede investering, ook omdat de overheid subsidies beschikbaar heeft. Tijdens de online informatieavond ‘Zo bespaart u geld en energie. Verduurzaam uw huis!’ zien en horen woningeigenaren wat zij zelf kunnen doen en hoe de gemeente hen op weg kan helpen. In een uur tijd worden deelnemers op de hoogte gebracht van de bespaarmogelijkheden en de actuele subsidies.

Alle woningeigenaren in de gemeente Zwartewaterland zijn van harte uitgenodigd om mee te doen. Aanmelden kan online. Na afloop van de online informatieavond kunnen de deelnemers zich aanmelden voor een gratis energie-adviesgesprek met een onafhankelijke energieadviseur en voor een voordelige infraroodscan met korting. Meer informatie over deze en andere online informatiebijeenkomsten is te vinden op www.zwartewaterland.nl/webinars.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500