Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De Zaaier viert jubileum met kindermiddag en dankdienst

Geplaatst op: 5 september 2022

Het was een drukte van belang bij de Bethelkerk zaterdagmiddag 3 september. De kinderen van zondagsschool De Zaaier kwamen zijn elkaar om het 75 jaar bestaan te vieren.

Dominee Molenaar hield een Bijbelvertelling, er was tijd voor een groepsfoto en na een versnapering gingen de kinderen Genemuiden in voor een speurtocht. De jongste kinderen bleven bij de Bethelkerk en deden daar spelletjes. Na de gezamenlijke maaltijd overhandigde voorzitter E.J. Beens het jubileumcadeau aan de kinderen. Iedereen ging naar huis met ‘De Bijbelse geschiedenis voor jong en oud’ geschreven door B.J. van Wijk. Ook voor de gastkinderen is er een kinderbijbel.

’s Avond was er de dankdienst waarbij wordt gesproken door ds. Hulsman, hoofdbestuurslid B. Mostert en ds. De Groot. Na de dienst kwamen leiding en oud-leiding nog een tijdje bij elkaar. Het was volgens de leiding mooi om te zien hoeveel mensen zich door jaren heen hebben ingezet voor dit mooie werk op de zondagmiddag. Vanaf zondag 4 september zijn de basisschool kinderen weer welkom op de zondagsschool in de Bethelkerk of het Hervormd Centrum.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500