Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Leerhuis Zwartewaterland start weer met activiteiten

Geplaatst op: 6 september 2022

Leerhuis Zwartewaterland staakte als gevolg van coronamaatregelen de lopende cursussen en thema-avonden. De interkerkelijke organisatie meldt dankbaar te zijn weer een mooi programma voor dit najaar aan te kunnen bieden.

Dat varieert van Alpha-cursus (introductie met het christelijk geloof), (pre)-marriage course tot een ochtend voor vrouwen, Taizé-bijeenkomst tot een film.  Ook staat een avond gepland rondom de Duitse theoloog en verzetsstrijder Dietrich Bonhoeffer. Meer informatie rondom het het gevarieerde aanbod is te vinden op www.leerhuiszwartewaterland.nl. Deelnemers kunnen zich daar ook inschrijven.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500