Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Echtpaar Heutink-Van der Sluis viert diamanten huwelijk

Geplaatst op: 22 september 2022

Foto: Annemiek Rook

Burgemeester Bilder bezocht deze week het ‘diamanten’ echtpaar Heutink-Van der Sluis. Zij vierden op 7 september dat ze zestig jaar geleden in het huwelijksbootje stapten. Klaas Heutink en Jenny van der Sluis ontmoetten elkaar op de Kamperzeedijk.

Mevrouw van der Sluis groeide op in het dijkdorp. Na hun huwelijk ging het jonge echtpaar in Genemuiden wonen. Meneer Heutink werkte als aannemer in het familiebedrijf. Dat bestaat al meer dan honderd jaar. Ook maakte Heutink zich verdienstelijk als voorzitter van de Aannemers Vereniging, bestuurslid van de Opleidingsvereniging Genemuiden (OVG) en met kerk- en evangelisatiewerk. Mevrouw Heutink-Van der Sluis werkte bij Van der Sluis aan de Kamperzeedijk.

Het diamanten echtpaar kreeg samen vier kinderen. Ondertussen bestaat de familie ook uit vijftien kleinkinderen en zes achterkleinkinderen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500