Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Marc Ooms (CU) verlaat raad, Bernhard Aalbers is opvolger

Geplaatst op: 28 september 2022

Marc Ooms verlaat na 7,5 jaar de gemeenteraad. De politicus van de ChristenUnie heeft drie weken geleden zijn ontslag aangeboden omdat ‘werk en gezin momenteel aandacht vragen’. De Hasselter wordt opgevolgd door plaatsgenoot Bernhard Aalbers.

Ooms vertrekt een half jaar na de verkiezingen. In maart had hij nog niet kunnen denken dat hij nu zou stoppen. “Erg jammer. Er staan grote beslissingen voor de deur waar ik graag mee aan de gang zou zijn gegaan als raadslid. Toch blik ik met plezier terug op de afgelopen jaren in de raad”, concludeert Ooms. De Hasselter is destijds aangetreden om Roel Huls uit Zwartsluis te vervangen. Afscheid en benoeming staan voor 6 oktober op de agenda van de gemeenteraad.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500