Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Iedere zaterdag in oktober spel-demonstraties bijMarko

Geplaatst op: 29 september 2022

(Adv.) De hele maand oktober zijn er bijMarko in Hasselt iedere zaterdag demonstraties van verschillende spellen; bordspellen, maar ook dobbel- en kleinere kaartspelletjes. Kom dus gezellig langs om mee te spelen of uitleg te krijgen over verschillende spellen.

Zaterdag 1 oktober wordt afgetrapt om 13.00 uur met de release van een nieuw spel en ook zijn er andere leuke spellen in dé Top Store van Hasselt te spelen. Maak ook kennis met het nieuwe familiespel WILD Serengeti. Ontdek de eindeloze vlaktes en creëer de mooiste filmscènes op het speelbord. Kom langs, de eerste twintig testspelers maken kans op een leuke goodiebag!

Volgende week, zaterdag 8 oktober, is er bijMarko een regionale voorronde voor een Unmatched toernooi. Daarvan is de finale op het Spellenspektakel in Utrecht. Wordt de winnaar iemand uit Drenthe, Flevoland of Friesland? Of toch iemand uit onze eigen regio?! De winnaar ontvangt in ieder geval een gratis spel. Uiteraard is er iets leuks voor alle deelnemers.

Inschrijven kan nog t/m zaterdag 1 oktober bijMarko in de winkel of via info@bijmarko.nl. Binnenkort wordt bekend gemaakt welke spellen worden gedemonstreertd op op 15, 22 en 29 oktober. Het wordt in ieder geval een gezellige oktobermaand bijMarko in Hasselt!

Meer informatie? Loop gerust binnen.

Gepubliceerd door Bas Jansen
Van Dijk Containers 500