Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 april 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Greente en Achter ‘t Tag gasloos de toekomst in?

Geplaatst op: 30 september 2022

Gemeente Zwartewaterland is gestart met het maken van wijkuitvoeringsplannen in een aantal wijken. Daarvoor staan een aantal inloopbijeenkomsten op de kalender. De komende weken zijn die voor de wijken de Greente en Achter ’t Tag in Genemuiden.

De wijkuitvoeringsplannen gaan over vragen zoals: ‘hoe gaan we van het aardgas af?’ en ‘op welke termijn gaan we van het aardgas af?’. De beantwoording van deze vragen gebeurt in samenspraak met de bewoners van de betreffende wijken.

Op dinsdagavond 11 oktober is er een inloopavond voor bewoners van de Greente in Genemuiden. Deze avond is in de accommodatie van IJsclub de Eendracht (Koppel 3). Deze inloopavond is van 18.00 tot 21.00 uur.

Twee weken later gaat de gemeente met bewoners van Achter ’t Tag in gesprek. Ook deze avond (dinsdag 25 oktober) is bij IJsclub de Eendracht. Bewoners zijn ook hier welkom tussen 18.00 en 21.00 uur. Tijdens de ontmoetingen horen inwoners wat een wijkuitvoeringsplan nou eigenlijk is en hoe de gemeente daar samen met inwoners invulling aangeeft. Ook wil de gemeente graag weten wat er speelt in de wijk rondom aardgasvrij worden.

Het gaat om inloopbijeenkomsten. Bezoekers kunnen dus zelf bepalen welk tijdstip hen het beste uitkomt. Vooraf aanmelden is niet nodig. Vooraf al vragen of opmerkingen? Meld het via duurzaam@zwartewaterland.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500