Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vacature: begraafplaatsbeheerder

Geplaatst op: 14 oktober 2022

(Adv.) Werken in de buitenlucht aan de openbare ruimte? Zodat deze schoon, veilig en duurzaam blijft voor de inwoners van de gemeente Zwartewaterland? Dat is waar je aan werkt als begraafplaatsbeheerder (36 uur) in Zwartsluis. Kom jij ons team versterken?

Samen met je team bij de eenheid Beheer verzorg je de laatste rustplaats van dierbare overledenen. Je zorgt dat de begraafplaats er netjes bij ligt en je bent voor de bezoekers van de begraafplaats het eerste aanspreekpunt. Word jij hier enthousiast van? Solliciteer dan snel en check deze pagina voor meer informatie!

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dé online mediapartners. Neem voor meer informatie contact op met onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500