Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterlandtoernooi bijna gevuld

Geplaatst op: 17 oktober 2022

In d’Overtoom kunnen zaalvoetballers op 29 en 30 december, na twee jaar afwezigheid vanwege het coronavirus, hun noploze voetbalschoenen weer uit de kast halen voor een ouderwets gezellig Zwartewaterlandtoernooi. Het deelnemersveld is bijna gevuld.

Hiervoor zijn de organisatoren op zoek naar teams die een connectie met Zwartewaterland hebben. De teams kunnen zich opgeven door een Whatsappje te sturen naar 06-11339469. Ook bedrijven die als sponsor verbonden willen zijn aan dit zaalvoetbal-spektakel, kunnen via het bovenstaande nummer informeren naar de mogelijkheden.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500