Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Brandweer zet deuren open voor nieuwe korpsleden

Geplaatst op: 19 oktober 2022

Het brandweerkorps van Genemuiden houdt zaterdag 29 oktober een open inloopochtend, Mensen die meer willen weten over de mogelijkheden om vrijwilliger te worden bij de brandweer zijn van harte welkom. Tussen 10:00 en 12:00 uur staan brandweerlieden klaar om tekst en uitleg te geven.

Age Blok vertelt namens het korps: “We vertellen wat ons vak inhoud en wat jij van de brandweer kan verwachten en wat wij van jou verwachten als je kiest om vrijwilliger te worden. Ook zullen we een aantal praktijk/oefen scenario’s uitzetten zodat als je wil, je kan ervaren hoe het is om sommige aspecten van ons vak uit te voeren.  Dus twijfel je of zit je met vragen kom gerust langs! Het is uiteraard geheel vrijblijvend.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500