Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Schaatsen in Leeuwarden met de ijsvereniging

Geplaatst op: 9 november 2022

archieffoto: Erik Eenkhoorn

Aangezien de winter nog ver weg lijkt en het er voorlopig nog niet naar uitziet dat het hier gaat vriezen, organiseren STG en de Volksijsbaan, met steun van de Vrienden van de Eendracht, voor hun leden een schaatsmiddag in Leeuwarden.

Op zaterdagmiddag 26 november 2022 is er gelegenheid de schaatsen onder te binden op het ijs van de Elfstedenhal. Vertrek met de bus om 11.30 vanaf de ijsbaan te Genemuiden. Van de deelnemers wordt een eigen bijdrage van € 5,00 per persoon gevraagd voor vervoer, entree en 2 consumpties bij terugkeer op de ijsbaan. Het schaatsen is op eigen risico en met eigen materiaal.

Ter plekke kunnen voor eigen rekening eventueel schaatsen worden gehuurd. I.v.m. het organiseren van het vervoer kunnen de leden van STG en Volksijsbaan de Eendracht zich opgeven tot uiterlijk woensdag 23 november via deze link.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500