Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 december 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Prijsbiljarten en Prijskaarten bij HZW

Geplaatst op: 17 november 2022

Nadat de beide evenementen een aantal jaren niet door kon gaan wegens corona-perikelen, is biljartvereniging HZW blij dat het dit jaar weer kan en mag.

“Op donderdag 22 december zal in ons clubgebouw het Prijsbiljarten plaatsvinden. Dit gezellige toernooi, met als afsluiter het inmiddels beroemde Telefoonboek-spel, zorgt altijd weer voor veel sfeer en plezier. Het enige wat op deze avond zeker is, is dat er aan het eind van deze avond een winnaar is, maar het is niet gezegd dat dit de beste biljarter is. Iedereen, zowel biljarters als niet-biljarters hebben namelijk kans”, zegt Piet Driessen.

Op dinsdag 27 december kunnen de kaarters weer aan de bak (of tafel) in het clubgebouw. Zowel Klaverjassers als Hartenjagers kunnen dan weer strijden om de mooie prijzen die weer beschikbaar zijn. Op beide evenementen zijn zowel leden als niet-leden welkom.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500