Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

750 gevulde schoenendozen gearriveerd in Roemenië

Geplaatst op: 23 november 2022

De 750 schoenendozen die door inwoners van Genemuiden zijn ingeleverd, hebben hun eindbestemming bereikt.

De schoenendozen zijn per vrachtwagen naar de kerkelijke gemeenten van Vaida, Paleu, Velenta en naar het CE Huis van Oradea gebracht. Het Centrale Huis (CE Huis) is een soort dorpshuis waar men onder andere langs kan komen voor bijbelstudie, huiswerkbegeleiding of bloeddruk- en suikermeting. Rond de kerstdagen worden ze daar uitgedeeld.

Initiatiefneemster Alinda Visscher vertelt: “Alle kinderen: heel hartelijk bedankt voor het maken van een mooie gevulde en versierde doos. De kinderen in Oradea en omgeving kijken er naar uit om een doos van jullie te krijgen. Afgelopen zomer was ik in Oradea, kinderen vroegen al wanneer er weer mooie dozen uit Nederland kwamen. Ook mocht ik bij kinderen thuis de versierde doos nog zien van afgelopen jaar, waar ze heel zuinig op zijn.”

Visscher bedankt niet alleen degenen die een schoenendoos hebben ingeleverd: “We zijn ook heel blij met de losse producten die zijn aangeleverd en de vele giften. Zo kunnen we inwoners van Roemenië een warme Kerst bezorgen.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500