Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voedselkast bij ’t Kruispunt om naasten te helpen

Geplaatst op: 25 november 2022

Pak wat je nodig hebt en geef wat je kunt missen. Dat is het motto van de Voedselkast die sinds kort bij het Leger des Heils staat. Mensen die het lastig hebben om de eindjes aan elkaar te knopen, kunnen houdbare levensmiddelen kosteloos uit de kast komen halen.

Mensen die wat kunnen missen, zijn om die reden juist welkom om iets in de kast te zetten. Men kan dit langsbrengen bij ’t Kruispunt of bij Mary Visserman aan de Bergroede 7. Men is niet alleen welkom om levensmiddelen in te leveren, maar ook voor een kop koffie of een gezellig praatje.

Het Kruispunt is dinsdag open van 13.00-16.00 uur en donderdag en vrijdag van 10.00-13.00 uur.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500