Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 januari 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

TIP kondigt herdruk informatiegids aan

Geplaatst op: 28 november 2022

(Ingezonden) Het is alweer wat jaartjes geleden dat de de toeristische informatie over Genemuiden in een mooi compact infogids hebben uitgegeven. “Deze mooie gids is gemakkelijk om uit te delen aan de toeristen die via het infopunt in ‘t Olde Staduus langskomen voor toeristische informatie over Genemuiden”, aldus Klasien Hoekman.

Deze infogids staat niet alleen boordevol met praktische informatie zoals: “Waar zit de bakker, de slager, de supermarkten” tot “waar kan ik lekker eten of een kopje koffie drinken”? Maar ook: “waar kan ik overnachten, welke musea of galeries zijn er open, hebben jullie een fiets- of wandelroute, kunnen we hier een fiets of boot huren, zijn de kerken te bezichtigen, enz.”

Inmiddels is TIP volop in gesprek met culturele organisaties om activiteiten te bundelen om zo de bezoekers volop te laten genieten van hun verblijf in Genemuiden. Door de corona jaren is het er niet van gekomen om van deze infogids een herdruk te maken, maar nu is het dan zover!

Om deze gids zo compleet mogelijk te maken is het van belang dat er in deze gids de juiste en relevante informatie komt te staan van winkels, bedrijven, instellingen en personen die de toerist wat te bieden hebben. Net als voorgaande uitgaves zal Prestige Print en Sign de gids in vormgeving en druk weer deskundig verzorgen. Wilt u meedoen om de toerist een goed en fijn verblijf in Genemuiden aan te bieden, geef dan uw steun aan deze uitgave.

Neem contact op met Prestige Print en Sign en vraag naar Robert van Dalfsen, e-mail: robert@prestige.nl of bel 038-3853565.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500