Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Psalmzangavond levert 2500 euro op voor Stéphanos

Geplaatst op: 29 november 2022

Na drie jaar van afwezigheid werd zaterdag 26 november weer de jaarlijkse Psalmzangavond voor stichting Stéphanos gehouden. De Stephanuskerk in Hasselt was met een kleine 500 aanwezigen goed gevuld.

Ds. A. Verschuure hield een meditatie over een aantal verzen uit Psalm 27 die aansloten bij het thema van de avond ‘Een Vader der wezen’. Jan Grootenboer bespeelde het orgel en Maurice van Dijk leverde met een twintigtal leerlingen muzikale begeleiding op de trompet. Hun bijdrage gaf een absolute meerwaarde aan deze avond. De collecte bracht het mooie bedrag van ca. €2.500 op. Dat bedrag wordt, na aftrek van wat kosten, nog aangevuld met de bijdragen van diverse sponsoren. Organisatie en musici zien terug op een geslaagde Psalmzangavond en danken alle betrokkenen voor hun bijdrage.

 

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500