Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voor ieder wat wils op koude maar drukbezochte Winterfair

Geplaatst op: 2 december 2022

Foto: Pieter Polman

De derde editie van de Winterfair was een groot succes. Droog weer, veel kraampjes en doedelzakmuziek zorgde voor een gezellige wintersfeer in het centrum. Duizenden mensen trotseerden de kou en keuvelden over de sfeervolle fair.

De Winterfair is dit jaar bewust wat eerder op de agenda gezet. “Op 2 december zitten mensen iets minder in de kerstdrukte én kunnen liefhebbers ook nog inkopen doen voor het sinterklaasfeest”, vertellen organisatoren Anneke van Dijk en Janneke ten Hove. “We zijn blij dat Breman dit jaar de Winterfair wilde ondersteunen. Want zonder hoofdsponsor geen markt”, vullen de dames aan.

Ook de goedheiligman was te vinden op de Winterfair. In de Grote Kerk was ook veel publiek. Daar gaven Living Water, Vox Laude en Stereo namelijk inloopconcerten.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500