Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Umme de Draaitoafel in d´Olde Soldoat

Geplaatst op: 6 december 2022

(Ingezonden) December is bij uitstek de muziekmaand van het jaar. Vele muziekprogramma’s en hitlijsten allertijden waarvan de top 2000 wel de bekendste is passeren gedurende de laatste maand op diverse radio en tv zenders. Wij als café d´Olde Soldoat i.s.m. de Sceg willen wederom niet achterblijven en starten na de covid ellende het succesvolle ‘Umme de Draaitoafel’ weer op.

Op donderdagavond 29 december om 20:00 uur is er voor de muziekliefhebbers een compleet programma. Tijdens een muziekquiz vol met beeld en geluidsfragmenten kunnen de kenners zich weer met elkaar meten. Wie wordt er voor een jaar de muziekkenner van Genemuiden?

Naast de quiz hebben we deze keer live op de bühne de plaatselijk muzikale verrassing van het jaar ‘Younger Days’. Niet alleen verzorgen ze de muzikale omlijsting maar zal er ook een diepgaand interview volgen met de bandleden wat de innerlijke muzikale roots van deze oudere jongeren bloot zal leggen. Waar komt het talent en de liefde voor muziek vandaan? Vooral van die logistieke Wim willen we natuurlijk weten zat hij al die jaren al zingend achter stuur?

Wilt u deze kans om de muziekkenner van het jaar te worden niet missen? Of bent u ook zo nieuwsgierig naar het al die jaren smeulende muziekvuur wat nu is opgelaaid en is samengesmolten tot ‘Younger Days’? Wees dan op tijd, want het beloofd een druk avondje te worden.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500