Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 april 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wandel mee met ‘sterrenjacht’ op kerstavond

Geplaatst op: 23 december 2022

(Ingezonden) Helpen jullie zoeken naar de sterren? Tijdens een wandeling gaan jullie met je ouders, grootouders, broer, zus, oom, tante, buurvrouw, buurman, op zoek naar sterren die voor ramen hangen. Op die sterren staan letters die samen een zin vormen.

De wandeling start op de parkeerplaats van de Gereformeerde kerk (Jan van Arkelstraat) en starten kan tussen 17.00 en 18.30 uur. Je krijgt een routebeschrijving mee. Ondertussen is op de parkeerplaats voor de kerk tijd en ruimte voor ontmoeting met wat lekkers. Kom gezellig meedoen en/of wat drinken.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500