Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 januari 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gratis ‘boek en broodje’ voor kinderen tijdens Voorleesdagen

Geplaatst op: 20 januari 2023

De Nationale Voorleesdagen zijn dit jaar van 25 januari tot en met 4 februari. Tijdens deze dagen is er Boek en Broodje, een kleurwedstrijd en krijg je een leuk voorleespopje als je lid wordt.

Bij de Albert Heijn in Genemuiden ligt op 4 februari tussen 9.00 en 11.00 uur een gratis kinderboek (2-6 jaar) met een broodje klaar. Kom je boodschappen doen met je kind? Kies dan ook een leuk boek uit om samen te gaan lezen thuis. Deze actie is een samenwerking tussen de Bibliotheek en de supermarkt.

Tijdens de voorleesdagen kun je een kleurplaat ophalen bij een van de vestigingen in Zwartewaterland. Ben je blij met het resultaat? Lever hem dan voor 18 februari weer in bij de Bibliotheek. Je maakt altijd kans om een prijs te winnen. Een bibliotheekabonnement is voor jongeren onder de 18 jaar gratis. Tijdens De Nationale Voorleesdagen krijgt iedere kind (0 tot 6 jaar) dat nieuw wordt ingeschreven het voorleespopje Maximiliaan Modderman cadeau.

De Nationale Voorleesdagen van 25 januari tot en met 4 februari is een campagne van stichting CPNB ter bevordering van het (voor)lezen van (prenten)boeken. De Nationale Voorleesdagen zijn bedoeld voor kinderen van 0 tot en met 6 jaar en hun (groot)ouders.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500