Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Coop Luuk Kleine wordt Plus

Geplaatst op: 28 januari 2023

Coop Luuk Kleine wordt omgebouwd tot Plus. Op dinsdag 7 maart sluiten om 13:00 uur de deuren. In de daarop volgende drie weken is de supermarkt gesloten.

De compleet vernieuwde Plus opent vervolgens op woensdag 29 maart om 09:00 uur de deuren. “Dat vieren we groot door 200 taarten weg te geven aan de eerste klanten die op 29 maart komen winkelen in de Plus. Daarnaast maken klanten kans op een minuut gratis winkelen én hebben we tal van mooie aanbiedingen”, vertelt Luuk Kleine.

Met de switch van Coop naar Plus gaat er ook het nodige veranderen. “We krijgen zelfscanners zodat mensen ook kunnen afrekenen via de zelfscankassa. Daarnaast kunnen we als Plus meer aanbiedingen doorvoeren en wordt het assortiment groter. Ook is de prijs van veel producten lager en komt er een nieuw spaarsysteem”, besluit Kleine.
De komende vijf weken blijft de Coop nog volgens de reguliere openingstijden draaien.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500