Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Fotoclub start basiscursus

Geplaatst op: 6 februari 2023

Fotoclub Genemuiden e.o. begint 25 april weer met een basiscursus. Hierbij leren de cursisten meer over hun camera en de mogelijkheden die het apparaat te bieden heeft.

“We behandelen het diafragma, sluitertijd, ISO waarde, compositie maar ook krijgt u informatie over de verschillende soorten fotografie en soorten lenzen. De cursus wordt gegeven in 4 avonden. Dit is op de dinsdagavond en vindt plaats in de studio van de fotoclub. Tijdens de cursus krijgt u een paar opdrachten die u thuis kunt uitvoeren. Op de volgende cursusavond worden de resultaten bekeken”, vertelt Denanka Vermeer namens de fotoclub.

De cursus is bedoeld voor mensen die in het bezit zijn van een spiegelreflex- of systeem camera. Na afronding is de cursist in staat om beter gebruik van zijn/haar camera te maken en een betere kwaliteit foto’s te maken.

De cursus voor de beginnende fotograaf wordt op volgende data gegeven: 25 april  2, 9 en 23 mei. Dit wordt gedaan in de studio in de Rank te Genemuiden. De cursus avond begint om 19.30 en duurt tot ongeveer 21.30. De kosten voor de cursus bedragen 80,00 euro. Opgave kan middels het contactformulier op de website.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500