Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ryan van Lente stopt na dit seizoen bij Sportclub 1

Geplaatst op: 10 februari 2023

Intussen zijn er weer een aantal gesprekken geweest met spelers uit de huidige selectie en Sportclub kan meedelen dat Bart-Jan Brouwer, Nick Buitink en Hadde Pleijsier hebben aangegeven ook volgend seizoen weer graag deel uit te willen maken van de 1e selectie van SC Genemuiden. Tegenover deze 3 verlengingen staat het stoppen van Ryan van Lente.

Bart-Jan Brouwer is bezig aan zijn 4e seizoen bij Sportclub 1 en heeft tot nu toe 67 wedstrijden gespeeld waarin hij nog niet scoorde. Nick Buitink is reeds bezig aan zijn 6e seizoen bij Genemuiden, hij heeft al 126 wedstrijden gespeeld in het 1e elftal en scoorde daarin 8x. Hadde Pleijsier speelde in 2 seizoenen 8 wedstrijden voor Genemuiden 1 maar ziet nog voldoende mogelijkheden om dat aantal flink op te schroeven.

Ryan van Lente heeft aangegeven aan het eind van het lopende seizoen te stoppen, werk en gezin maken het spelen op divisie niveau steeds lastiger. In 2 periodes, waartussen Ryan een aantal seizoenen voor IJVV uitkwam, speelde Ryan 59 wedstrijden voor Sportclub 1.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500