Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Mooie prestaties voor EGSV tijdens de Valentijnscup

Geplaatst op: 20 februari 2023

(Ingezonden) Acht teams mochten zaterdag namens EGSV afreizen naar Oosterwolde voor de Valentijnscup 2023. De Valentijnscup wordt jaarlijks gehouden rond het Valentijnsweekend. Dit acrogymtoernooi wordt georganiseerd door gymnastiekvereniging SV Donkerbroek.

We begonnen deze dag met het instap duo Jill van Lente en Silke Beens. Wat lieten deze dames een mooie oefening zien. Met een score van 21,88 werden de meiden 5e in hun categorie.

Hierna was het de beurt aan ons tweede instap duo Suze van Lente en Lisa Kolk. Ze lieten een nette oefening zien en behaalden daarmee een 6e plek met een score van 21,83.

Toen was het de beurt aan ons d-junioren trio Lara van den Berg, Maud van Dijk en Annedieke Postma. Ze lieten vandaag een mooie oefening zien, met hier en daar wat verbeterpunten. Ze kregen een score van 20,26 en hiermee behaalden ze een 9e plek.

Ook ons tweede d-junioren trio Roos Doldersum, Nina Nijman en Pascalle Veenhof waren vandaag aanwezig. Ze lieten hun beste oefening van dit seizoen zien en dat werd beloond met een score van 22,75 en een mooie 1e plek.

Hierna was het de beurt aan ons e-jeugd duo Julia Busweiler en Ruby van Sas. Ook voor hen was dit één van hun mooiste oefeningen. De concurrentie was hoog, hierdoor behaalden ze een 12e plek met een score van 21,92.

In de middag stond het instap trio Sarah Beens, Veerle Schra en Mirthe Barneveld klaar om te schitteren op de vloer en dat hebben ze gedaan. Met een score van 19.73 werden deze meiden 7e in hun categorie.

Vervolgens mocht ons instap trio Zenna Kolk, Fien Lok en Esmee Timmerman hun oefening laten zien. Dit ging erg goed en ook deze dames schitterden op de vloer. Met een score van 19.58 werden de meiden 8e.

Als laatste team namens EGSV mocht ons e-jeugd trio Hannah Brouwer, Josephine Tuinman en Loïs Gregoire de vloer op. Ze lieten een nette oefening zien en dat was ook te zien in de punten. Met een score van 22.76 werden ze knap 2e.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500