Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

ChristenUnie bezoekt familiebedrijf Groothuis Bouwgroep

Geplaatst op: 10 maart 2023

(Adv.) Deze week heeft een afvaardiging van de provinciale statenfractie van de ChristenUnie Groothuis Bouwgroep bezocht. Het familiebedrijf straalt passie en ambitie uit en heeft oog voor de wereld om ons heen.

In het gesprek ging Claudi Schuuman-Groothuis samen met haar mede-directieleden in op duurzaam bouwen, circulariteit en rentmeesterschap. Daarnaast wil Groothuis bouwgroep graag zorgdragen voor haar medewerkers. “Door samen ogen en oren te hebben voor onze medewerkers kunnen we gelukkig zeggen dat het personeelsverloop laag is en mensen hier graag willen werken”, aldus Claudi Schuurman-Groothuis.

Met name circulair bouwen staat hoog op de prioriteitenlijst van de onderneming. De problematische aansluiting op regelgeving en vergunningverlening was een mooi voorbeeld van een gesprek tussen politiek en bedrijfsleven. De beschikbaarheid en beperkingen die bij circulariteit naar voren komt vergt van projectontwikkelaars, bouwend Nederland en overheden nog de nodige afstemming. De gezamenlijke ambitie die we hierin hebben werd door alle gesprekdeelnemers van harte onderstreept.
Tijdens de 3 werkbezoeken die de ChristenUnie deze week aan Zwartewaterland bracht is gebleken dat “Ruimte voor Elkaar” in natuur, wonen en werken en omzien naar de ander van groot belang is voor een mooie en gezonde leefomgeving! Laat daarom Uw stem horen op 15 maart en geef ruimte en verantwoordelijkheid aan elkaar!

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500