Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Koor- en samenzangavond in Grote Kerk Hasselt

Geplaatst op: 25 maart 2023

Vanavond om 19.30 uur geven het Reformatorisch Jongerenkoor Kampen en Urker mannenkoor Eneas een koor en samenzangavond in de Grote kerk van Hasselt. Beide koren staan onder de bezielende leiding van dirigent Harry Dekker en worden begeleid door de bekende blinde organist Tjaco van der Weerd.  Ook zal hij de samenzang begeleiden en enkele orgelsolo’s ten gehore brengen. Tevens wordt deze avond de nieuwe orgel-cd van Tjaco van der Weerd gepresenteerd met improvisaties over de Psalmen.

De avond begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk. Wel is er een collecte om geld in te zamelen voor oogoperaties bij kinderen in Rwanda en Ethiopië. De nood is daar erg hoog. En juist omdat het kinderen betreft is uw steun extra hard nodig. Kinderen hebben immers de toekomst! Stichting SeeYou zet zich in om deze kinderen weer een toekomst te geven.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500