Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Met deze tuinartikelen zorg jij voor een heerlijke zomer in eigen land

Geplaatst op: 27 maart 2023

We kennen het allemaal: zodra de zon wat meer gaat schijnen, beginnen we langzaamaan te verlangen naar de zomer. Dat heeft als gevolg dat de eerste vakanties al worden geboekt. Maar ook al heb je geen plannen om naar het buitenland te gaan, kun je alsnog een hele fijne zomertijd beleven vanuit het comfort van jouw eigen tuin. In dit artikel worden er een aantal fijne tuinaccessoires opgesomd, van een leuk speeltoestel voor in de tuin tot een handige tuinbox voor het opbergen van spullen. Zo kun je deze zomer een heerlijke tijd beleven in jouw eigen tuin!

Houd de tuin opgeruimd met een tuinbox

Hoe je deze zomer ook wil gaan doorbrengen in jouw tuin, een tuinbox komt altijd goed van pas. Door het opbergen van tuinspullen creëer je meer ruimte in de tuin om er extra van te kunnen genieten. Ook zorgt dit ervoor dat de tuin er meer opgeruimd uitziet, waardoor het nog fijner is om er tijd in door te brengen. Ben je deze zomer van plan om heerlijk te gaan relaxen op jouw eigen loungebank? Ook dan is het waardevol om een tuinbox aan te schaffen als opbergplaats voor de kussens van de tuinset. Zo bescherm je deze tegen het soms wisselvallige weer in Nederland.

Leuke speelgelegenheden voor de kinderen

Met de vrijgekomen ruimte is natuurlijk van alles te doen. Mocht je zelf kinderen hebben of regelmatig kinderen over de vloer hebben, is het een aanrader om een speeltoestel voor in de tuin te kopen. Zo worden de kleintjes vanzelf vermaakt tijdens hun vakantiedagen. Afhankelijk van de beschikbare ruimte, kun je bij het aanschaffen van een speeltoestel zelf bepalen welke elementen het bevat. Bijvoorbeeld een glijbaan, klimwand of schommel. Naast een speeltoestel, kun je ook denken aan een opblaasbadje of zandbak.

Tuinaccessoires voor een gezellige sfeer

Als finishing touch, is het een aanrader om de tuin te versieren met tuinaccessoires. Dit creëert een aangename sfeer en zorgt ervoor dat je de tuin helemaal naar jouw smaak kan inrichten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gezellige verlichting door middel van lantaarns of lampionnen aan een slinger. Ook kunnen een vuurschaal of mooi buitenkleed veel sfeer toevoegen aan de tuin.

Samenvattend, zijn er een heleboel manieren waarop je jouw tuin zomer-proof kan maken. Door het inrichten van de tuin naar jouw smaak, kun je er deze zomer extra van gaan genieten met vrienden en familie. Weet jij al met welke tuinartikelen en -accessoires jij jouw tuin gaat inrichten?

Gepubliceerd door Bas Jansen
Van Dijk Containers 500