Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Binnenkijken bij bedrijven tijdens Open Carrière Festival

Geplaatst op: 28 maart 2023

(Adv.) In Genemuiden wordt op 31 maart en 1 april het Open Carrière Festival gehouden. Op die dag is iedereen welkom om bijvoorbeeld met een elektrische bus door de deelnemende bedrijven te rijden. Ook kun je in gesprek (of zelfs solliciteren) bij de tientallen bedrijven die op het festivalterrein staan. Er zijn prachtige prijzen te winnen en natuurlijk is er een hapje en een drankje. Kortom: Op het Open Carrière Festival ontdek je jouw nieuwe droombaan.

Vrijdag 31 maart tussen 12:00 en 17:00 uur zijn alle werkzoekende studenten en scholieren en carrièreswitschers van harte welkom op het festival. Al meer dan 28 bedrijven hebben zich aangemeld. Zij zoeken invulling voor meer dan 100 vacatures en stageplekken. Alle bedrijven zetten hun deuren open. Doormiddel van een elektrische bus rij je dwars door de bedrijven heen waardoor je een eerste indruk krijgt van jouw bedrijf. Er zijn drie routes, iedere route heeft zo’n 6 bedrijven en een rit duurt ongeveer 20 minuten waarbij je een geweldige indruk krijgt van de bedrijven. Op het festivalterrein vind je alle bedrijven. Ze bieden activiteiten aan zoals het kijken door een VR bril. Deze dag is gericht op een leuke en bovenal laagdrempelige kennismaking tussen bedrijven en mensen uit de regio.

Zaterdag 1 april is iedereen tussen 10:00 en 14:30 uur welkom aan de Nijverheidsstraat 45. Studenten en scholieren kunnen die dag óók naar Genemuiden komen, als ze op vrijdag niet kunnen. Carrièreswitchers die altijd als eens een kijkje wilden nemen bij bijvoorbeeld Eurom of Betap, kunnen in één van de zes elektrische bussen stappen en een tour maken door tal van bedrijven.

We heten jullie allemaal van harte welkom en zien jullie graag. Kom op 31 maart en 1 april naar de Nijverheidsstraat 45 en ontdek jouw nieuwe baan.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500