Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Toeristisch seizoen uit de startblokken

Geplaatst op: 31 maart 2023

Het nieuwe toeristisch seizoen wordt zaterdag 15 april afgetrapt in ’t Olde Staduus bij de TIP. Belangstellenden zijn die dag om 9:30 uur welkom voor koffie, thee en een kokosmatje. Vanaf 9.30 uur is er muziek van De Trekzakkers uit Zwolle.

Om 10.00 uur wordt het nieuwe seizoen geopend door wethouder Maarten Slingerland. De wethouder ontvangt de nieuwe uitgave van de informatieflyer voor toeristisch Genemuiden.

Om 11.00 uur start de Stadswandeling onder leiding van Gert-Jan Westhoff. Tijdens de ongeveer 1,5 uur durende wandeling hoort u veel over de historie van het tapijtstadje Genemuiden. Deze stadswandeling wordt u gratis aangeboden (wel van te voren opgeven bij het Toeristisch Info Punt of via 038 8200 346).

De plaatselijke musea zijn deze dag in ‘t Olde Staduus aanwezig met informatie. Het Historisch Centrum is ’s middags geopend van 14.00 – 17.00 uur. U bent daar welkom voor meer informatie. Er wordt ook een kinderactiviteit aangeboden. In de hal van ’t Olde Staduus is de zomerexpositie ‘Ongekend talent’ van het Kunstgilde Genemuiden te bezichtigen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500