Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Meer dan 1000 bezoekers op eerste dag Carrière Festival, morgen iedereen welkom

Geplaatst op: 31 maart 2023

(Adv.) De eerste dag van het Open Carrière Festival trok vanmiddag meer dan 1000 (jonge) bezoekers. Bussen vol nieuwsgierige scholieren en studenten kwamen naar Genemuiden om zich te laten informeren over een nieuwe baan of stage.

Ook morgen kunnen belangstellenden nog langskomen. Meer dan 28 bedrijven zijn van de partij.  Zij zoeken invulling voor meer dan 200 vacatures en stageplekken. Alle bedrijven zetten hun deuren open. Doormiddel van een elektrische bus rij je dwars door de bedrijven heen waardoor je een eerste indruk krijgt van jouw bedrijf. Er zijn drie routes, iedere route heeft zo’n 6 bedrijven en een rit duurt ongeveer 20 minuten waarbij je een geweldige indruk krijgt van de bedrijven. Op het festivalterrein vind je alle bedrijven. Ze bieden activiteiten aan zoals het kijken door een VR bril. Deze dag is gericht op een leuke en bovenal laagdrempelige kennismaking tussen bedrijven en mensen uit de regio.

Zaterdag is iedereen tussen 10:00 en 14:30 uur welkom aan de Nijverheidsstraat 45. Studenten en scholieren kunnen die dag óók naar Genemuiden komen, als ze op vrijdag niet konden. Carrièreswitchers die altijd als eens een kijkje wilden nemen bij bijvoorbeeld Eurom of Betap, kunnen in één van de zes elektrische bussen stappen en een tour maken door tal van bedrijven.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500