Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vernieuwde agrishop Van der Sluis al zagend geopend

Geplaatst op: 1 april 2023

De agrishop van Van der Sluis aan de Kamperzeedijk is vanmorgen heropend. De afgelopen periode is de winkel opnieuw ingericht en is het assortiment uitgebreid. “Daarmee hopen we in de toekomst niet alleen agrariërs van dienst te kunnen zijn, maar ook particulieren en (hoveniers)bedrijven”, vertelt vertegenwoordiger Gerard Dunnink.

Aan Henriëtte van der Sluis was het de eer om de vernieuwde winkel te openen. Dat gebeurde op een ludieke manier. Ze werd namelijk in een schort gehesen om vervolgens met een kettingzaag een boomstam door te zagen. “Weer eens wat anders dan een lintje doorknippen”, reageert haar collega.

De in 1995 opgerichte agrishop heeft sinds vandaag een ruimer aanbod aan Stihl-machines. Ook is er een open werkplaats gecreëerd zodat mensen vanuit de shop een blik kunnen werpen op de werkzaamheden die plaatsvinden achterin de zaak. De shop is doordeweeks open van 7:15 tot 17:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 12:00 uur.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500