Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jamsessie met Younger Days

Geplaatst op: 1 april 2023

In d’Overtoom wordt zaterdag 15 april een jamsessie gehouden met medewerking van de plaatselijke band ‘Younger Days’. Lokaal aanstormend talent, maar ook gearriveerde musici worden in de gelegenheid gesteld om mee te spelen met de relatief nieuwe groep.

Organisator SCEG heeft gekozen voor een nieuwe opzet van de jamsessie. Het evenement wordt wat kleinschaliger opgezet, maar komt daarvoor wat vaker op de agenda. Deze koerswijziging zou wel eens een groot succes kunnen worden. Er zijn inmiddels al behoorlijk wat aanmeldingen binnen om met ‘Younger Days’ een fijn nummer mee te doen. Dit gaat tot zeer verrassende combinaties leiden.

Younger Days timmert zelf inmiddels lekker aan de weg. De band vierde onlangs zijn eerste verjaardag. Binnen die termijn heeft de groep al een setlist van zo’n 30 nummers vergaard. Het repertoire is veelzijdig. Klassiekers van CCR en Joe Cocker worden afgewisseld met lekker in het gehoor liggend Nederlands werk. Ook is er inmiddels een eigen nummer dat wellicht op 15 april voor publiek gepresenteerd wordt.

Het belooft in ieder geval een gezellige avond te worden in de kantine van d’Overtoom. Publiek is van harte welkom. De toegang is gratis. De boys van “Younger Days” trappen om 20.30 uur af.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500