Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuw bedrijf in warmtepompen zoekt verkoopadviseur, monteurs en ZZP’ers

Geplaatst op: 3 april 2023

(Adv.) Ben jij een ervaren warmtepompmonteur, een leergierige techneut óf zie jij andere kansen om een vooruitstrevend bedrijf in warmtepompen te versterken? Dan is WarmteMeesters op zoek naar jou. Het Genemuider familiebedrijf heeft uiteenlopende vacatures openstaan. Ook geeft het een cadeautje weg aan iedereen die een toekomstig WarmteMeester aandraagt.

WarmteMeesters is een nieuw bedrijf dat volledig is gespecialiseerd in warmtepompen. “Wij geloven dat een hybride warmtepomp veel méér is dan enkel een verwarmingsbron”, vertelt Gijsbert Verhoek, die WarmteMeesters startte met zijn broertje Stephan Verhoek. “Wij gaan voor een complete en digitale warmtepompbeleving bij onze klanten; van online advies, de installatie tot verdere optimalisatie. Zo maken we energie en geld besparen nóg leuker.”

Verschillende vacatures

Om dat mogelijk te maken, breidt WarmteMeesters zijn team flink uit. Senior Monteurs, Junior Monteurs en een Technisch Commercieel Adviseur. Maar ook ZZP’ers, die wél graag de lusten maar niet de lasten willen van het zelfstandig ondernemerschap, zijn als monteur welkom bij WarmteMeesters. Daarvoor biedt het bedrijf ‘Meesterlijke carrièrekansen’.

“We vinden de juiste balans in professionaliteit, ontspanning en plezier erg belangrijk”, legt Stephan uit. “Met respect en aandacht voor elkaar, waarbij de mening van onze medewerkers er altijd toe doet. Omdat we dé vooruitstrevende specialist in warmtepompen willen zijn, bieden we hen graag ook volop mogelijkheden om hun expertise up-to-date te houden. Ook werken ze met nieuw A-merk gereedschap en de nieuwste technieken.”

Kijk op wordwarmtemeester.nl

Wil je meer weten over de vacatures of WarmteMeesters in het algemeen? Op de werken bij-site www.wordwarmtemeester.nl is alle informatie te vinden. Of neem direct contact op via 085 – 23 99 100 of welkom@warmtemeesters.nl. Gijsbert en Stephan vertellen je graag meer over hun bedrijf.

Tafelhaard cadeau

WarmteMeesters geeft ook een leuke verrassing weg aan mensen die direct of indirect een toekomstig WarmteMeester aandragen. Zij krijgen namelijk een sfeervolle tafelhaard cadeau.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500