Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vacature: begeleider woonzorg

Geplaatst op: 3 april 2023

(Adv.) Voor onze woonvoorzieningen in Staphorst zijn wij op zoek naar een woonbegeleider. Bij Pro Faktoor Zorg bieden wij vanuit een christelijke identiteit begeleiding aan (jong)volwassenen die hulp nodig hebben om te functioneren in de maatschappij door een (licht) verstandelijke beperking of psychische problemen. Gods Woord en de daarop gegronde Drie Formulieren van Enigheid zijn de basis en leidraad voor ons handelen in de begeleiding. Van de sollicitanten wordt verwacht dat ze hun bijdrage aan de zorg ook vanuit deze beginselen wensen gestalte te geven.

Op twee locaties hebben wij ruimte voor 12 cliënten om begeleid- of beschermd te wonen en te logeren. Eén locatie is in de weekenden gesloten. Als woonbegeleider ben jij een spil waar de bewoners op terug kunnen vallen en zorg je ervoor dat alles in goede banen loopt in huis. Voor de bewoners waarvan jij persoonlijk begeleider bent, draag jij bij aan het zorgdossier van de bewoner, ben jij het aanspreekpunt voor het netwerk van de bewoner en begeleid jij de bewoner met (praktische) zaken zoals het bezoeken van een huisarts of andere externe deskundigen.

De contractomvang voor deze functie is in overleg in te vullen tussen 15 en 30 uur per week. We vragen van je dat je in bezit bent van een diploma op niveau 4 (MMZ). Salariëring en functie- inschaling vindt plaats volgens de CAO Sociaal Werk.

Voor meer informatie over de vacature of om te solliciteren kun je contact opnemen met: Stenneke van Dijk-Raadgever (teamleider Woonzorg)
T: 06-46876364
E: coordinatorwoonzorg@profaktoor.nl

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dè online mediapartners. Neem voor meer informatie contact op met onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500