Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Prima start van seizoen voor De Eendracht

Geplaatst op: 3 april 2023

Afgelopen zaterdag begon het nieuwe wedstrijdseizoen voor het inline skaten. Negen deelnemers uit Genemuiden namen op uitnodiging deel aan de wedstrijd van het noordelijk gewest, de Van Lingen Competitie in een regenachtig Heerenveen.

Een nieuw seizoen is voor een aantal deelnemers ook een nieuwe start in een nieuwe wedstrijdcategorie. Spannend dus. Bij de pupillen 1 waren er vanuit Genemuiden 5 deelnemers. 4 dames en één heer. Allen eindigden keurig in de middenmoot van hun categorie. Stijn de Jong en Laurien Winters reden bij de kadetten naar hun vermogen en ook zij reden in Heerenveen een goede wedstrijd. Bij de heren junioren B reed Harmen Last naar een keurige tweede plaats over de drie afstanden. Maud de Jong moest bij de dames B-junioren opboksen tegen een blok van 5 rijdsters uit Heerde en Rijssen, en eindigde net naast het podium, op de vierde plaats.

Zaterdag 8 april begint de eigen oostelijke Stouwdam Competitie in Heerde, waarbij ditmaal de ploegen uit het noordelijk gewest als gastrijders aanwezig zullen zij. Al met al belooft het een spannend seizoen te gaan worden waarbij de deelnemers  van de STG De Eendracht zich van hun beste kant zullen laten zien.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500