Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

FAIR met Bach

Geplaatst op: 4 april 2023

In de Grote of Sint Nicolaaskerk te Genemuiden klinkt zaterdag 22 april 2023 een bijzonder muziekprogramma. Tijdens het ruim een uur durend concert zal sfeervolle en bekende muziek worden uitgevoerd. Na een toelichting kunnen bezoekers genieten van de mooiste werken van het muzikale fenomeen Johan Sebastian Bach.

Onder leiding van dirigent Jan van der Kamp worden goed in het gehoor liggende werken van Bach ten gehore gebracht door seniorenorkest FAIR dat bestaat uit muzikanten van zowel Irene als Hasselts Fanfare uit Hasselt, Genemuiden en Zwartsluis.

Harm Hoeve bespeelt het Zwier van Dijk orgel met drie mooie orgel soli en speelt ook samen met het orkest en uiteraard de begeleiding van de samenzang. Ancorien Fokkens zal tijdens dit concert de solozang op alt en sopraanhoogte met plezier voor u verzorgen. Berlinda en Annemijn Admiraal bespelen samen de dwarsfluit en brengen twee soli ten gehore. Daarnaast krijgt u als bezoeker gelegenheid enkele koralen mee te zingen. Dus een zeer boeiend en afwisselend programma.

Dit concert is een initiatief van Orgelcomité Genemuiden. De toegang is gratis. Bij de uitgang is een collecte. Aanvang is 16.00 uur. Parkeeradvies Koppel 3. Meer informatie: Orgelcomite Genemuiden

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500