Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub haalt Berwout Beimers, twee keepers verlengen

Geplaatst op: 4 april 2023

foto ter illustratie.

De in Leeuwarden woonachtige Berwout Beimers (25) kwam in de jeugd uit voor Hardegarijp en SC Heerenveen. Speelt sinds 2017 bij Harkemase Boys waarvoor hij intussen 146 wedstrijden speelde en 48 doelpunten maakte.

Toen Berwout in 2017 naar Harkema vertrok sprak de Leeuwarder Courant over de “Paerel fan de Walden”. Doelend op de indruk die hij als jonge speler had achtergelaten bij zijn oude club Hardegarijp. Hij begon voornamelijk als middenvelder maar is in de laatste jaren steeds meer uitgegroeid tot een gevaarlijke, balvaste aanvaller met een goede actie en een neusje voor de goal.

De TC is zeer verheugd dat Berwout heeft gekozen voor Sportclub Genemuiden en denkt na het eerder aantrekken van Marc Magan, Rutger Etten en Mike Reuvers de selectie rond te hebben voor het seizoen 2023/2024. Ook kan de technische commissie melden dat er ook nog 2 spelers uit eigen opleiding hebben verlengd. Het gaat in dit geval om 2 keepers te weten Robert Riezebos en Kelvin Haverkamp. Voor Robert (die weer fit is na een slepende blessure) wordt het zijn 9e  seizoen en voor Kelvin die afgelopen zomer overkwam uit JO19 wordt het zijn 2e  seizoen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500