Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Albert van Riesen wint paasvlucht Wijk bij Duurstede

Geplaatst op: 11 april 2023

Zaterdag 8 april is het seizoen van PV de Snelvliegers van start gegaan met de traditionele paasvlucht, dit keer vanuit Wijk bij Duurstede (88 km). Vooraf was natuurlijk de vraag of de kampioenen van de korte afstand van vorig seizoen (1. Piet Breman; 2. Albert van Riesen en 3. Combinatie Schilder- van der Sluis) zich meteen van voren zouden laten zien, of dat ze de komende twee weken nog nodig zijn om de puntjes op de spreekwoordelijke “i” te zetten.  Uiteraard is het aan de overige leden om het de kampioenen van vorig jaar moeilijk te gaan maken.

Van de kampioenen van vorig jaar waren Albert van Riesen en de combinatie Tiem Schilder en René van der Sluis zeker op hun post. Albert van Riesen pakte de winst met een “fotofinish” voor Jan ten Hoeve. De derde plaats was voor de combinatie Tiem Schilder en René van der Sluis. Albert van Riesen won hiermee 50 eieren, dus verwachten we vrijdag bij het inkorven vers gebakken cake!

De uitslag:

Albert van Riesen 1; 5; 10; 14; 15; 17; 19; 21

Jan ten Hoeve 2; 7

Comb. Tiem Schilder en René vd Sluis 3; 4; 6; 16; 18

Siem en Karst Kolk 8; 9; 11; 25

André Breman 12

Piet Breman 13; 22

Peter Timmerman 20

Wiljen Bos 23

Dirk Altena 24

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500