Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Koraal Vastgoed en gemeente sluiten koopovereenkomst

Geplaatst op: 11 april 2023

De gemeente Zwartewaterland en Koraal Ontwikkeling hebben afgelopen week de handtekeningen gezet onder de overeenkomst voor de verkoop van de gronden voor de realisatie van appartementencomplex De Parkwachter. De start van de bouw is nog onder voorbehoud van de uitspraak van de bestuursrechter.

Koraal Ontwikkeling uit Genemuiden wil op de centrale locatie in Hasselt om de Weede een appartementencomplex met 17 appartementen bouwen. Het gebouw komt in een parkachtige omgeving, gelegen aan de stadsweide. Een drietal omwonenden heeft een beroepschrift ingediend tegen de verleende omgevingsvergunning bij de bestuursrechter in Zwolle. De bestuursrechter zal zich binnen 6 weken over de kwestie uitspreken.

Na de uitspraak van de bestuursrechter wordt duidelijk of de bouw van het complex met 17 appartementen door kan gaan. Rien Heutink van Koraal Ontwikkeling: “Wij hopen dat we daarna snel aan de slag kunnen. Er is veel belangstelling voor deze appartementen die ook gaan bijdragen aan een goede verschuiving van het aanbod van bestaande woningen. De Parkwachter wordt ontwikkeld op een prachtige en markante plek in Hasselt tussen weide en water.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500