Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eerste Genemuider leerling behaalt rijbewijs bij rijschool Van de Wetering

Geplaatst op: 14 april 2023

(Adv.) Rijschool Van de Wetering krijgt voet aan wal in Genemuiden. Eind vorig jaar begon eigenaar Arend van de Wetering met het verzorgen van lessen in de Tapijtstad. Inmiddels is het eerste examen met een Genemuider leerling met succes afgelegd. Binnen drie maanden behaalde zij haar rijbewijs bij Arend.

In de ruim 15 jaar dat Arend actief is als instructeur, heeft hij al honderden leerlingen aan een rijbewijs geholpen. Omdat hij binnenkort naar Genemuiden verhuist, begon hij hier onlangs ook met het verzorgen van lessen. Ook ondersteunt hij met het behalen van de theorie.

Bij rijschool Van de Wetering kunnen leerlingen relatief snel beginnen met hun lessen én is er speciale begeleiding voor beginnende bestuurders met faalangst. Een kosteloze proefles behoort ook tot de mogelijkheden. “We leren rijden in rustigere omgevingen. Vervolgens gaan we trainen in drukkere gebieden zoals Meppel, Kampen en Zwolle”, zegt Arend. Vanzelfsprekend wordt er veel gereden in de plaats waar de leerling op den duur afrijdt.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500