Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Verhuizing zorgde voor verdere groei Bosch Bloemen

Geplaatst op: 14 april 2023

(Adv.) Bijna een jaar geleden stopten Marjan en Ard Postma met hun fysieke winkel van Bosch Bloemen in Genemuiden. Het echtpaar, tot op dat moment woonachtig in Zwartsluis, vertrok met bedrijf naar Hasselt. “Het is een goed besluit geweest”, zeggen Marjan en Ard. Vooral vanwege de flinke groei die ze doormaken, bleek de ruime locatie in Hasselt voor hen ideaal.

Ruim 23 jaar runden ze, op verschillende locaties in Genemuiden, een fysieke winkel. “Maar in de coronaperiode gingen steeds meer boeketten op bestelling. Men kwam minder in de zaak. Bestellingen via de website of telefoon namen als maar toe. We bezorgden al meer dan 100 boeketten per dag en besloten daarom vorig jaar om de winkeldeuren te sluiten en verder te gaan als webshop”, legt Marjan uit.

Dat gebeurt allemaal vanuit een pand aan de Productieweg in Hasselt. “Dat heeft voor ons veel voordelen, want we wonen nu naast het bedrijf en het is overzichtelijker voor ons geworden. Daarnaast is Hasselt voor ons een heel centraal punt. Onze bezorgers kunnen eenvoudig naar Kampen, Zwolle, Meppel en Steenwijk” vult Ard aan.

In de bedrijfsruimte in Hasselt worden door een team van bloemisten dagelijks wel 100 tot 150 boeketten gemaakt. Die kunnen besteld worden via www.boschbloemenonline.nl. Op de website kiezen de klanten het boeket uit en geven ze het bezorgadres aan. Nadat het op eenvoudige wijze is betaald, gaat het team aan de slag met de bestelling. “Het grote voordeel is dat we precies dezelfde bloemen in het boeket steken als je op de website ziet. Daarnaast bezorgen we bloemen die voor 14:00 uur besteld zijn, nog dezelfde dag aan huis”, legt Marjan uit.

De boeketten gaan niet meer enkel naar Genemuiden, Zwartsluis of andere omliggende plaatsen. Kampen, IJsselmuiden, Zwolle en Heino, Dalfsen behoren tot het bezorggebied. Net als Urk, de Noordoostpolder, Steenwijkerland en zuidelijke gedeelten van Friesland. “Iedere dag zijn er meerdere bezorgers op pad die een route door de regio afleggen”, zegt Ard.

Ook werken wij voor onze zakelijke klanten met het orderprogramma FloraNL. Het voordeel hiervan is dat u maandelijks een factuur krijgt en dat u uw boeket kunt personaliseren met een kaartje met uw bedrijfslogo daarop. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Marjan.

Om het toenemende aantal bestellingen te kunnen bezorgen, is er eveneens ruimte voor bloemisten die in Hasselt hun handen uit de mouwen willen steken. Voor meer informatie over Bosch Bloemen Online of het bestellen van een boeket: klik hier.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500