Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Fietsende scholieren blijken voorbeeld voor automobilisten

Geplaatst op: 14 april 2023

archieffoto: Peter Leenhouts

Alle kinderen uit de groepen 7 die vanmorgen het praktische verkeersexamen hebben afgelegd, zijn geslaagd. Dat concludeert Gijs van Dalfsen namens de lokale VVN-afdeling. Maandag reikt hij de beker uit aan de leerling die geen enkele fout heeft begaan tijdens zowel het theoretische als het praktische verkeersexamen.

“De leerlingen hebben zich goed gedragen op de weg, maar voor een deel van de automobilisten is er zeker geen diploma weggelegd. Zij verlenen vaak geen voorrang, bijvoorbeeld aan de Simondsstraat”, concludereert Van Dalfsen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500