Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Koninklijke avond bij Vivaldi

Geplaatst op: 19 april 2023

(Adv.) Vanavond rollen wij vanaf 19.00 uur de rode loper uit. De avond is gedompeld in Koninklijke oranje sferen, wat natuurlijk meteen een gezellige feestelijke sfeer geeft. Natuurlijk ontvangen we iedereen met een vers kop koffie met oranje lekkers erbij, en hebben we heerlijke hapjes, en met jouw kassabon maak je ook nog eens kans op super mooie prijzen.

Zo verloten wij:

Een mooie Dutz vaas
Douglas pakketten
Een cadeaubon van Van Dijk Brasserie
De Groene Lantaarn waardebon
Heerlijke oranje bonbons van BitterZoet,
3 paar handgemaakte oorbellen van ClaybyMatthe.
En nog veel meer! Eigenlijk vieren we gewoon deze avond al koningsdag, want de kans op gezelligheid en mooie prijzen is groot!

De nieuwe Dutz collectie is met spoed nog uitgeleverd, en staat te pronken in de winkel. De Ted Sparks collectie is helemaal aangevuld,
en hebben we natuurlijk heel veel oranje kransen en accessoires waar je echt blij van wordt. Op de toonbank vind je ook nog de nieuwste collectie oorbellen van ClaybyMatthe, die altijd goed combineren met jouw koningsdagoutfit!

Kortom het wordt gewoon een ouderwets gezellig avondje, zonder gedoe en met veel gezelligheid. Jullie aanwezigheid waarderen we enorm, we ontmoeten jullie graag!

Hartelijke groet,

het Oranje Vivaldi Team.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500