Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Swingo bingo in de Kaaihof

Geplaatst op: 24 april 2023

(Ingezonden) Op 1 juni doen de vrienden van de Kaaihof mee aan de Alpe d’ Huzes met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF. Hiervoor hebben de mannen al verschillende acties op touw gezet waaronder een prijskaartavond en een benefietavond met spreker Niek van den Adel. Beide avonden leverenden al een mooi geldbedrag op!

Als klap op de vuurpijl organiseren zij nu een SWINGO avond. Dit is een interactieve muzikale bingo. In plaats van het draaien van cijfers worden er nu korte fragmenten van allerlei bekende liedjes gedraaid of live gezongen. Aansluitend is er een grote verloting. Bij allebei zijn mooie prijzen te winnen waaronder een iPad, 1 minuut gratis winkelen bij Boni & Albert Heijn, GOV bon ter waarde van € 150,- en ga zo maar door. Doel is niet alleen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel maar ook om de mensen een gezellige avond te bezorgen en waarbij je dus ook nog iets moois kunt winnen!

We willen ook graag iets terug doen voor alle steun! Aldus de deelnemende mannen die op dit moment volop in training zijn.

SWINGO 13 mei

1e ronde = top2000 muziek
2e ronde = foute hits
3e ronde = gezellige meezinghits

Dus meld je aan via info@dekaaihof.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500