Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voorbereidingen voor brommernacht in volle gang

Geplaatst op: 24 april 2023

Het brommerrijden in de vroege ochtend van Koningsdag ziet er dit jaar weer hetzelfde uit als vorig jaar. Dat wil zeggen dat deelnemers zich dienen in te schrijven bij keet De Kolk. Daar is ook het startpunt van het jaarlijkse evenement. Om 04:00 uur wordt het startsein gegeven.

Deelnemers ondertekenen bij de start een afstandsverklaring. Hiermee geven zij aan zich te houden aan de verkeersregels en aan de onderstaande spelregels. Verder verklaren deelnemers hiermee persoonlijk verantwoordelijk te zijn voor schade die zij veroorzaken. De complete lijst aan regels voor deelnemers is hier te vinden.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500