Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vorstelijk slaapcomfort bij Contour Bedden de Slaapprofessionals

Geplaatst op: 25 april 2023

(Adv.) Een nieuw matras of bed kopen? Hoe doe je dat goed? Iedereen die opzoek gaat naar een nieuw bed of matras heeft dat minimaal 8 tot 15 jaar geleden voor het laatst gedaan. Daardoor moet je volledig opnieuw beginnen met oriënteren. Bedden in de traditionele beddenzaken zien er allemaal hetzelfde uit. Waar moet je beginnen? Veel informatie spreekt elkaar tegen. Wat is nou de waarheid van een goed bed?

Er is namelijk een groot verschil tussen een bed dat leuk ligt in de winkel en een bed dat goed slaapt! Onze slaapprofessionals hebben dat 20 jaar geleden als ergo- en fysiotherapeuten ook ervaren. Dat was voor ons de stap om dit zelf te gaan ontwikkelen en te produceren. Een slaapsysteem dat zorgt dat je ‘s nachts ongestoord, diep kan slapen.

Als technische beddenwinkel doen wij het helemaal anders”, zegt slaapprofessionals Jacob Bakker van Contour Bedden. Met zijn zaak in Genemuiden valt hij terug op twintig jaar expertise en ervaring.

Eigen ontwikkeling met ergo-en fysiotherapeuten

Jacob Bakker introduceert Contour Bedden op de Nederlandse markt na verschillende ervaringen in de beddenmarkt. Overal krijg je een uitleg over bedden en matrassen. Alleen als je gaat proef liggen voel je niets van wat er is uitgelegd. Met zijn kennis over slaapcomfort heeft hij met een ergo-en fysiotherapeut een unieke collectie ontwikkeld. Deze is alleen in het belang van een goede nachtrust met de juiste inhoud. Materialen die samen werken om het lichaam op de juiste manier te ondersteunen. Slaapcomfort is belangrijker dan gladde verkooppraatjes blijkt uit het succes. Deze unieke collectie is nergens anders verkrijgbaar dan bij Contour Bedden in Genemuiden.

Slaapcomfort, zoals steunzolen

Ons uitgangspunt is dat mensen die slapen eigenlijk niet zo veel van elkaar verschillen. Ze hebben namelijk heel veel overeenkomsten. Dat maakt de bonte verzameling harde en zachte matrassen en alle vaak te dure bodems overbodig. Technische matrassen en bodems zijn zoals steunzolen. Ook daarbij is kwaliteit en functionaliteit belangrijker dan de uitstraling. Ze moeten doen wat ze moeten doen en als je er eenmaal aan gewend bent, loop je effectiever en fijner en kun je niet meer zonder.

Een duidelijke uitleg, dan pas liggen

In de standaard beddenzaak ga je meerdere bedden testen. Wat ons betreft is dat zinloos. Bij Contour Bedden begint elk bezoek met een gesprek waarin we met onze expertise onze klanten leren begrijpen wat goed slapen is. We maken klanten bewust van wat het slapende lichaam nodig heeft. Een goed geïnformeerde klant kiest gerichter en beter, is de conclusie na twintig jaar ervaring.

Een standaard bedden kiezen, of slaapkwaliteit

De standaard beddenwinkels willen dat klanten snel kiezen. Bedden zien er daar misschien aantrekkelijk uit, maar een mooi uiterlijk zegt niets over de uiteindelijke slaapkwaliteit. Bij Contour Bedden bespreken we de uitstraling pas na de keuze van de juiste inhoud van het bed. Uiteraard gaan we dan ook voor een mooi bed met een ruime keuze in stoffen en modellen.

Slaapgarantie van 90 dagen

Onze Klanten kruipen dagelijks tevreden in een ‘technisch slaapbed’ van Contour Bedden. Ze zijn blij dat ze niet voor een standaard product hebben gekozen, maar voor een bed en matras van Contour Bedden die garant staan voor een perfecte nachtrust.

Omdat wij begrijpen dat mensen tijd nodig hebben om te wennen aan een bed, geven wij 90 dagen slaapgarantie. Als daarna blijkt dat bed en matras nog niet zo voelen als wij beloven, passen wij het systeem volledig aan op de wensen.

Van 1 mei tot 5 mei zijn wij op vakantie: Zaterdag 6 mei staan wij vanaf 10uur weer voor u klaar.

Maak een afspraak zodat wij de tijd kunnen nemen voor een duidelijke uitleg

Contour Bedden – Langestraat 32 – 8281 AM Genemuiden – 038-2340030

www.contourbedden.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500