Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Organisatie pakt groots uit voor allerlaatste brommersprint

Geplaatst op: 25 april 2023

Het is weliswaar de laatste brommersprint, maar dat wil niet zeggen dat er dit jaar maar een kleine editie wordt neergezet. Want achter de schermen werken onder andere Dylan Jager en Henrik Slot hard om de afsluitende editie tot een groot succes te maken. “We hopen op 80 tot 100 deelnemers”, zegt Henrik.

Vrijdag 2 juni wordt, net als de voorgaande edities, gevuld met een feestelijke avond. Dit keer is Qmusic uitgenodigd. “De entree bedraagt 5,00 euro en pinnen is mogelijk. De opbrengsten zijn voor De Pieperhoeve en Ons Zwemuurtje. Vanaf 21:00 uur is iedereen welkom in de feesttent”, vertellen de mannen.

De jaarlijkse brommersprint op zaterdag 3 juni krijgt ook een brede invulling. Stuntman Johnnie Do is van de partij, hij is onder andere bekend van de motorbeurs Utrecht. Ook komen de Buuzerieders met meer dan 100 oude brommers naar de evenementenlocatie. The Judge, het tractorpullingteam uit IJsselmuiden, reist dit jaar ook af naar de Brommersprint. Voor kinderen zijn er meerdere springkussens en bungeejumptrampolines. Ook het hele team van DAT racing komt met raceauto’s en trailers naar de Randweg.

Vanaf 10:00 uur rijden de eerste brommers over de Randweg. “We hopen ook dat veel oud-vrijwilligers naar de laatste editie komen om samen herinneringen op te halen en een drankje te doen. Ze mogen dit als een uitnodiging beschouwen. Ook bedrijven die willen sponsoren en de twee lokale doelen willen steunen, zijn van harte welkom. Net als het publiek”, besluiten de organisatoren.

Meer info (voor eventuele sponsoren): Henrik Slot 0612165623 en Dylan Jager 0638381077

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500