Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kelder ’t Olde Staduus vol water door ‘kwajongensstreek’

Geplaatst op: 1 mei 2023

Een zware tegenvaller voor ’t Olde Staduus: de kelder staat vol water. Vrijwilligers ontdekten maandagochtend het waterballet én de oorzaak. “Vermoedelijk kwajongens hebben afgelopen weekend het buitenkraantje aan de achterkant opengedraaid. Al dat water is hier naar binnen gestroomd”, zegt een zwaar teleurgestelde Klasien Hoekman.

Een klein legertje aan helpende handen is direct opgetrommeld om te komen helpen. Toch is de kelder nog gevuld met duizenden liters water. “We kunnen hulp vanmorgen goed gebruiken. Wie langs wil komen, moet de laarzen wel meenemen”, aldus de beheerster van ’t Olde Staduus.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500