Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Moederdagontbijtjes voor Roemeniëreis

Geplaatst op: 2 mei 2023

Een groep jeugd van de Hervormde Gemeente houdt een actie om geld in te zamelen voor een jongerenreis naar Roemenië. De reis staat in het teken van het uitdelen van voedselpakketten aan weduwen, het opknappen van hun huisjes en het organiseren van een Vakantie Bijbel Club voor kinderen. Naast het verkopen van toiletpapier, verkoopt de groep ook ontbijtjes in het weekend van Moederdag. 

Het ontbijt kan volledig naar wens samengesteld worden en kan opgehaald worden op zaterdag 13 mei vanuit het Hervormd Centrum in Genemuiden. Ook is het mogelijk om het ontbijtje te laten bezorgen in de omgeving van Genemuiden, zoals IJsselmuiden, Grafhorst, Hasselt en Staphorst.

De opbrengst van de actie komt volledig ten goede aan de jongerenreis naar Roemenië. De jongeren hopen met deze actie een mooi bedrag op te halen om de mensen in Roemenië te kunnen helpen en het Evangelie daar te verspreiden.

Een ontbijtje bestellen (mogelijk tot zaterdag 6 mei) voor moeder, jezelf of iemand anders? Klik hier.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500